O nama

Mi pretvaramo ideje u proizvode, a naša strast su web stranice i cloud aplikacije.

Mi smo obrt koji se bavi uređivanjem i izradom internetskih web stranica sa sjedištem u Gradu Zagrebu. Našim klijentima nudimo širok dijapazon rješenja koja im omogućuju pospješiti vlastitu prisutnost na internetu. Iako smo kao obrt vrlo mladi te imamo tek nekolicinu uspješno završenih projekata iza sebe, ono što nas čini drugačijima od ostalih jesu pristupačne cijene naših usluga i visok stupanj zadovoljstva naših klijenata.

Naša digitalna rješenja kreću se od jednostavnih web stranica za blogging, oglašavanje nekretnina, ili promoviranje pojeding brenda, do kompleksnih web portala i digitalnih e-trgovina temeljenih na dinamičkim bazama podataka i robusnim CMS sustavima. Također nudimo i usluge digitalnog marketinga na društvenim mrežama, kao i usluge poslovne inteligencije i istraživanja tržišta.

Ukoliko ste odlučili izabrati nas za vaš idući projekt, slobodno nam se obratite i kontaktirajte nas na način koji vam najviše odgovara. Mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku, te ćemo porazgovarati s vama kako bismo analizirali vaše potrebe i dobili jasne upute pomoću kojih ćemo realizirati projekt na način na koji to vi želite ostvariti.

Naša poslovna načela

U našem radu vodimo se univerzalnim principima koji nam pomažu zadovoljiti naše klijente i kreirati kvalitetne proizvode

Nama je stalo

Sve što radimo činimo iz dva razloga: 1) da pomognemo našim klijentima ostvariti njihove ciljeve i 2) da kreiramo proizvode na koje ćemo i mi biti ponosni.

Naše cijene su povoljne

Nudimo usluge po vrlo pristupačnim cijenama, što nas čini značajno isplativijima od konkurencije, ali i pristupačnijima klijentima s manjim budžetom.

Volimo nove ideje

Bilo da je riječ o novitetima u industriji kojom se bavimo, ili vašim poslovnim idejama, uvijek ostajemo otvoreni prema novim iskustvima.

Mi smo pouzdani

Pouzdanje je teško steći, ali lako izgubiti. Mi smo toga jako svjesni, zato sve što činimo, činimo na način koji će zadovoljiti naše klijente.

Javite nam se!

Želite surađivati s nama? Imate pitanja na koja ne možete dobiti odgovore? Javite nam se i mi ćemo vam rado pomoći.