Digitalni marketing

Poboljšajte svoje poslovanje i unaprijedite svoje procese uz pomoć naših marketinških strategija i rješenja za poslovnu inteligenciju

Uz nas razvijte uspješnu poslovnu strategiju i privucite publiku koja će ostati vjerna vašem brendu

Frappé je ovdje kako bi pomogao vašem poduzeću ili organizaciji dosegnuti jasno definirane marketinške ciljeve. Od razvijanja marketinških strategija, izrade promotivnih videomaterijala, do marketinga na društvenim mrežama i analiziranja tržišta, mi vam možemo pomoći optimizirati vaše poslovne procese i proširiti osviještenost o vašem brendu.

Naše usluge

Uz Frappé dobivate partnera koji će se u potpunosti prilagoditi vašim potrebama. Naš paket usluga za digitalni marketing u potpunosti je fleksibilan i prilagođava se onome što je vama potrebno.

Brand strategije

Kreiramo jasne i objektivne brand strategije prilagođene vašim ciljevima i zahtjevima

Promotivni materijali

Izrađujemo logotipe, grafike i promotivne videomaterijale koji jasno slijede vizualni identitet vašeg branda

Marketinške kampanje

Izrađujemo i vodimo marketinške kampanje putem e-maila i društvenih mreža

Poslovna inteligencija

Analiziramo vaše konkurente, klijente i učinkovitost vaših poslovnih procesa uz pomoć BI statističkih alata

Marketinške edukacije

Kroz stručne edukacije pribiližavamo vam svijet digitalnog marketinga i otkrivamo vam načine putem kojih možete povećati svoju zaradu

Kako to radimo?

Ovdje možete vidjeti cijeli naš proces digitalnog marketinga

1. Definiranje ciljeva

Služeći se poslovno-obavještajnim metodama, naš proces digitalnog marketinga prvo započinje definiranjem objektivnih i mjerljivih poslovnih ciljeva.

2. Prikupljanje podataka

Slijedeći korak predstavlja prikupljanje podataka o vašim klijentima, konkurentima te vašim poslovnim procesima. Ova faza uključuje praćenje vaših postojećih poslovnih strategija, kao i ispitivanje poslovne okoline u kojoj se nalazite.

3. Analiziranje podataka

Prikupljene podatke o vašim konkurentima i poslovnim procesima analiziramo uz pomoć naprednih programskih alata koji nam pomažu stvoriti jasnu sliku o vašem poslovnom okruženju.

4. Feedback i reorganizacija

Nakon što napravimo temeljitu marketinšku analizu, sve uvide šaljemo vam u obliku pisanih izvještaja, te zajedno s vama sudjelujemo u redefiniranju poslovnih procesa.

5. Primjenjivanje strategija

Nakon reorganizacije krećemo s aktivnom primjenom marketinških strategija čiji je cilj pospješiti vašu digitalnu pristunost i promovirati vaše usluge ili proizvode. To uključuje vođenje marketiških kampanja putem e-maila i društvenih mreža, kao i online oglašavanje.

6. Administracija i održavanje

Posljednja faza našeg procesa sastoji se od administriranja postojećih poslovnih procesa i servisiranja aktivnih marketinških kampanja i strategija.

Trebate naše usluge? Javite nam se!

Kontakt podaci

Ako trebate našu pomoć ili želite saznati više o našim uslugama, slobodno nam se obratite.

Zatražite ponudu

Ako želite saznati kako vam možemo pomoći pri izradi web stranice, pošaljite nam upit putem našeg kontakt obrasca. Na vašu adresu poslati ćemo ponudu u najbržem mogućem roku.