Naši radovi

Svaka web stranica za nas je novi projekt. Iz toga razloga usko surađujemo s našim klijentima kako bismo zadovoljili njihove potrebe i ispunili njihove jedinstvene ciljeve. Ovo su neki od naših radova.

Yazo.ai

PostgreSQL Python HTML JavaScript CSS3

Yazo AI je revolucionaran generator teksta temeljen na umjetnoj inteligenciji. Omogućuje automatsko pisanje tekstova za blogove, društvene mreže i druge platforme.

Vjezbaonica.hr

Design CMS HTML JavaScript MySQL

Pod vodstvom kineziologinje Jelene Skender, Vježbaonica je portal koji nudi online tečajeve i programe vježbanja za žene koje su u trudnoći.

ViCadia.com

Design CMS HTML JavaScript MySQL

ViCadia je moderan web magazin o računalnom hardveru, softveru, kriptovalutama i novitetima u informatičkoj tehnologiji.

Olovka.com.hr

Design CMS HTML Web Shop

Olovka.com.hr je portal namijenjen studentima i učenicima srednjih škola koji sadrži pregršt skripti i edukativnih materijala čiji je cilj olakšati učenje

Mi-Photos.com

Design HTML CSS3 Web Shop

Mi-Photos.com je mjesto na kojemu možete kupiti vrhunske fotografije za vašu web stranicu. Od fotografija mrtve prirode do NFT grafika, Mi-Photos.com nudi puno toga.

AMM-Consulting.hr

Design CMS HTML

Unaprijedite svoje poslovanje i optimizirajte svoje poslovne procese uz AMM Consulting. Bilo da ste obrtnik, pojedinac ili organizacija, AMM Consulting je tu kako bi osigurao vaš poslovni uspjeh.

Želite surađivati s nama? Javite nam se!

Adresa

Ako trebate našu pomoć i želite saznati više o našim uslugama, slobodno nam se obratite.

Zatražite ponudu

Ako želite saznati kako vam možemo pomoći pri izradi web stranice, pošaljite nam upit putem našeg kontakt obrasca. Na vašu adresu poslati ćemo ponudu u najbržem mogućem roku.